Schoonheidssalon Beleza Beauty Care in 2018!

Beleza Beauty care is een schoonheidssalon voor totale uiterlijke verzorging, de salon bestaat sinds 2006. De eigenaresse van de schoonheidssalon is Rita. Door middel van cursussen, opleidingen etc. zorgt zij ervoor, altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Bij Beleza Beauty Care kom je helemaal tot rust. Even tijd voor jezelf is soms hard nodig. Gun je zelf deze tijd en kom tot ontspanning. Je huid is je er dankbaar voor na een van de vele behandelingen. Het zijn altijd huid verbeterende behandelingen.

Al heel veel jaren werkt Martie als pedicure bij ons. Martie heeft haar vakdiploma behaald bij Provoet en met heel veel enthousiasme verzorgt zij de voeten en na afloop krijgt u ook nog een heerlijke voetmassage.

Op zoek naar een laserbehandeling voor je gezicht of lichaam? Onze huidtherapeute Juliette van Cosmetique Totale behandeld overbeharing, acne, littekens, pigment, couperose en ontharen. Juliette is HBO opgeleid + BIG geregistreerd. Dat houd in dat de behandelingen voor het gelaat via de ziektekosten vergoed worden.

Felisitie zorgt voor de permanente make-up van wenkbrauwen en eyeliner. Wij zijn gecertificeerd door de GGD.

Diederik is ook al jaren bij ons en is onze Cosmetische arts. Diederik heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Botox ®, fillers en skin boosters (Restylane Skinboosters is uitermate geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen).

Wilt u een intake dan is dat altijd kosteloos. Schoonheidssalon Beleza Beauty Care, Ocarinalaan 148a, 2287RE Rijswijk, 06-46918437. Ocarinaflat IV, parkeerplaats oplopen, Ingang rode deur.