Pedicure en Manicure

Pedicure Rijswijk

U besteedt graag tijd aan uw uiterlijke verzorging. Uw haar, en make-up zit altijd goed. Maar hoe is het gesteld met uw voeten? Geeft u deze wel eens persoonlijke aandacht? Vele mensen hebben snel last van hun voeten. Dat is begrijpelijk ze krijgen het iedere dag zwaar te verduren met hakken of het gewicht wat ze dragen. Gemakkelijk en goed lopen heeft een invloed op uw totale verzorgen. Ons professionele team zal uw voeten heerlijk verwennen.
Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn problemen zoals ingegroeide nagels of eelt te voorkomen.

De prijzen wanneer u uw voeten/handen wilt laten verwennen:


Standaard pedicure behandeling 45 min – € 32,00

Knippen, verwijderen eelt, frezen, behandeling ingroeiende nagels, behandeling kloven, nagelomgeving verzorgen en een korte massage.

Nagels knippen 20 min. € 20,00

Teennagels en behandelen van nagelomgeving

Extra

Lakken € 8,00 (tip: neem teenslippers mee!)

Luxe pedicure behandeling 60 min – € 47,00

Deze behandeling bestaat uit een standaard pedicure behandeling, plus een scrub, paraffine en tot slot een heerlijke voetmassage

Voetmassage + onderbeen 20 min – € 20,00

Kan ook als extra geboekt worden o.a. na een standaard pedicure behandeling

Manicure Den Haag & manicure Rijswijk

Voor vele mensen zijn hun handen een visitekaartje. alleen komen ze niet toe aan het knippen en verzorgen van hun nagels. Laat u bij Beleza nou in goede ‘handen zijn’! Kom langs voor een heerlijke manicure in informele sfeer.

U bent van harte welkom op de volgende dagen: op maandag vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur en op dinsdag en woensdag vanaf 9.00 uur.

Manicure

Manicure 50 min – € 34,00

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, scrubben van de handen, paraffine en massage.

Manicure 20 min – € 20,00

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen + handcrème

Alle behandelingen zijn ook te combineren. Bent u toe aan een manicure of pedicure maar staat de door u gewenste informatie er niet op onze website? Voor overige vragen zijn wij te bereiken op 070 3942 007 of 06 46918437. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze schoonheidssalon in Rijswijk, omgeving Den Haag.

Voetreflexmassage

Wellness voetreflexmassage 45 min. Deze behandeling bestaat uit een scrub, pakking, voetmasker en een ontspannende voetreflexmassage. Voetreflexbehandeling activeert het zelfgenezend vermogen van de mens, herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, creëert rust en ontspanning, stimuleert de bloedsomloop. Deze massage is niet therapeutisch maar gericht op ontspanning. € 35,00

Verlangt u ook zo naar gezonde voeten en mooie handen?