Over ons

helaas nemen wij geen nieuwe klanten meer aan voor de schoonheidsspecialiste

Beleza Beauty care is een schoonheidssalon voor totale uiterlijke verzorging, de salon bestaat sinds 2006. De eigenaresse van de schoonheidssalon is Rita. Door middel van cursussen, opleidingen etc. zorgt zij ervoor, altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Bij Beleza Beauty Care kom je helemaal tot rust. Even tijd voor jezelf is soms hard nodig. Gun je zelf deze tijd en kom tot ontspanning. Je huid is je er dankbaar voor na een van de vele behandelingen. Het zijn altijd huid verbeterende behandelingen. Onze salon is ingeschreven bij de ANBOS

Felisitie zorgt voor de permanente make-up van wenkbrauwen en eyeliner. Wij zijn gecertificeerd door de GGD.

Al heel veel jaren werkt Martie als pedicure bij ons. Martie heeft haar vakdiploma behaald bij Provoet en met heel veel enthousiasme verzorgt zij de voeten en na afloop krijgt u ook nog een heerlijke voetmassage. Voor de manicure kunt u ook bij haar terecht.

Op zoek naar een laserbehandeling voor je gezicht of lichaam? Onze huidtherapeute Maura van Cosmetique Totale behandeld overbeharing, acne, littekens, pigment, couperose en ontharen. Maura is HBO opgeleid + BIG geregistreerd. Dat houd in dat de behandelingen voor het gelaat via de ziektekosten vergoed worden.

In 2007 was Shireen toe aan een nieuwe uitdagingen en is toen begonnen met de opleiding tot Allround massagetherapeut, welke zij in 2008 heeft afgerond. Shireen heeft veel gereisd en in het buitenland gewoond, waar zij ook cursussen en workshops heeft gedaan. Al deze leef ervaringen neemt zij mee in haar werk. Shireen zegt zelf hier over “Ik geloof in een persoonlijke benadering omdat iedereen anders is, massage is mijn passie en na een behandeling gaat u ontspannen en zeer tevreden naar huis.

Ons team

Waarom klanten voor ons kiezen

Wij hebben

  • Opgeleid personeel
  • GGD certificatie
  • Hoge kwaliteit producten
  • Heerlijke voetmassages
  • Ziektekosten vergoeding bij huidtherapeute
  • Gratis intake
  • Huid verbeterende behandelingen

 

 

Afspraak aanvragen

 

Wilt u reserveren voor een afspraak?

U kunt ons bellen op:

070-3942007 | 06-46918437

Ook kunt u uw afspraak online maken