Impressie Salon

De salon is weer open en wel op een nieuwe locatie, bekijk de impressie foto’s van de nieuwe salon onderaan dit bericht. Beleza Beauty Care is gevestigd: Ocarinalaan 148a, FLAT IV 2287RE Rijswijk U loopt de parkeerplaats op, links rode garagedeur met wit bord INGANG schoonheidssalon Beleza Beauty Care. De fiets kunt u in de fietsenstalling plaatsen, is overdekt.

Beauty tips oktober

Heb jij brandende vragen over jouw huid(probleem)? Of wil je graag weten op welke manier je jouw huid veilig en effectief kan verbeteren? De huidtherapeut beantwoordt ook deze week weer de 8 meest voorkomende vragen in het beauty en lifestyle programma Mijn lichaam, mijn zorg.

Goed Nieuws voor Laserbehandelingen

Laserbehandelingen
Tot op heden mocht iedereen Licht- en laserapparatuur hanteren. Met soms voor de klanten grote gevolgen. Minister Schippers heeft sinds 21 maart 2016 een wetsvoorstel ingediend bij de tweede kamer. In dit wetsvoorstel staat dat alleen artsen EN huidtherapeuten nog met laser en ipl mogen werken. Hierdoor zijn de huidtherapeuten van Cosmetique Totale bevoegd en gespecialiseerd om laser behandeling uit te voeren. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van .

Nieuwsbrief Juli 2015

Pedicure Pedicure Martie Eckhardt gaat ons versterken als pedicure. Zij werkt op maandagmiddag/avond vanaf 15.00 uur t/m 20.00 uur en op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur t/m 17.00 uur. Martie werkt al enige tijd als pedicure en kijkt er naar uit om uw voeten te mogen verzorgen. Zomeraanbieding Zomeraanbieding Skeyndor Power Retinol Intensive Repairing Cream i.p.v. €67,00 nu voor €49,50 in de maanden juli/augustus. Speciaal voor de mooie zomer maanden een heerlijk luxe Skeyndor schoonheidsbehandeling .

Professioneel Ontharen

Ontharen
Bij veel mensen, zowel de man als de vrouw, is ongewenste haargroei een bekend probleem. Er zijn verschillende indicaties voor permanent ontharen: – Hirsutisme – Hypertrichose – Follikelitis – Ongewenst haar na huidtransplantatie – Cosmetisch ontharen Behandelmethode De methode die gebruikt wordt voor het ontharen is sterk afhankelijk van het type haar en huid. Het pigment van het haarzakje absorbeert het licht van de laser. Het haarzakje wordt sterk verhit en zodoende vernietigd. Het .

E-Matrix laserbehandeling voor gezicht & hals met 25% korting

Actie: E-Matrix behandeling voor gezicht en hals met 25% korting Nu is de tijd voor lasertherapie! Maak een afspraak bij schoonheidssalon Beleza Beauty Care: U kunt telefonisch contact opnemen met: 070-3942007 of een e-mail sturen. Normale prijs: €500,- * Actie prijs met 25% korting: €375,- E-Matrix Is de nieuwe generatie op het gebied van laserbehandelingen en is dé methode om effectief rimpels te behandelen en littekens te doen vervagen. Er worden nieuwe cellen geproduceerd .

Nieuwsbrief Maart 2015

Laser ontharen Actie: E-Matrix behandeling voor gezicht en hals met 25% korting Nu is de tijd voor lasertherapie! Maak een afspraak bij schoonheidssalon Beleza Beauty Care voor 17 februari of 24 maart: U kunt telefonisch contact opnemen met: 070 – 394 20 07 of een e-mail sturen naar: info@beleza-beauty-care.nl Normale prijs: €395,- *Actie prijs met 25% korting Lees meer informatie Fillers en Botox De cosmetische arts David Mosmuller is gespecialiseerd in Botox en Fillers. .

Nieuwsbrief Februari 2015

Beste Klant, Het is nu ook mogelijk om 's avonds uw voeten te laten verzorgen door de pedicure Ida. Dit kan op maandag en woensdagavond vanaf 17.00 uur t/m 20.00 uur. Behandelingen o.a.: Cosmetische voetverzorging, pedicure standaard, voetmassage + onderbenen, french pedicure en lakken.