Massage Rijswijk

Massage Rijswijk

Wat houd een ontspanningsmassage in: Tijdens de ontspanningsmassage voelt u, uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de wrijving met de olie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen. Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling.

Shiatsu

Shiatsu is een oosterse manuele therapie. Deze vorm van massage is voortgekomen uit een eeuwenoude oosterse medische traditie, waarin het begrip “Chi”, de vitale levensenergie, centraal staat. De Chi stroomt via een netwerk van energiebanen (“de meridianen”) door het gehele lichaam. Bij deze drukpuntmassage, gericht op knooppunten van energiebanen, worden blokkades opgeheven en de energiebalans hersteld. Pijn en stress kunnen afnemen en u voelt zich weer energiek en ontspannen.

Shiatsu verlicht hoofdpijn en rug-, nek- en schouderklachten. Deze massagetechniek neemt bovendien stress en spanning weg. Een Shiatsu-behandeling is uitermate geschikt voor mensen die een natuurlijke manier willen om lichamelijke klachten te behandelen. Shiatsu werkt preventief en geeft energie.

Nek, schouder, rug en hoofdmassage:

Veel mensen ervaren spanningsklachten met name in het nek- en schoudergebied. Pijn rond de schouderbladen en vastzittende nek- en schouderspieren zijn veel voorkomend waardoor hoofdpijn kan ontstaan.

Het zijn vaak gevolgen van spanning en/of een verkeerde werkhouding of bijvoorbeeld het te lang achter de computer, tablet of smartphone zitten. Maar deze klachten zijn vaak ook een uiting van de drukte van alledag (gezin, werk, relatie, sociale contacten) het zijn tekenen van overbelasting.

Het is goed om regelmatig te ontspannen en even de druk van de ketel te halen, een Nek-Schouder-Rug en hoofdmassage is lichamelijk zeer ontspannend en bevordert geestelijke rust, wat resulteert in een totale balans van lichaam en geest.

Stoelmassage

Het woord zegt het al: een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je (boven)lichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten omdat je tijdens de stoelmassage namelijk helemaal tot rust kunt komen.

 

Een rittenkaart voor heerlijke Ontspanningsmassage's of stoelmassage's

MINDER PIJN, MEER ENERGIE EN BETER IN BALANS.

Neem een rittenkaart voor 5 of 10 massages. Of geef hem iemand cadeau voor de feestdagen!   

Met een rittenkaart voor 5 massages van 60 minuten ontvang je 15% korting over het totale bedrag. Je betaalt € 246,50 in plaats van € 290,00.

Met een rittenkaart van 10 massages van 30 minuten ontvang je 10% korting over het totale bedrag. Je betaalt dan € 270,00 in plaats van € 300,00. 

 • Je betaalt de rittenkaart in een keer 
 • De rittenkaart is een jaar geldig
 • De rittenkaart is niet overdraagbaar
 • Geen geld terug 
 • De rittenkaart is niet geldig met andere acties van Beleza Beauty Care

De voordelen van een stoelmassage

 •  Stress verlagend
 •  Voorkomt RSI-klachten

De stoelmassage is zeer geschikt voor mensen die:

 •  Veel achter een computer werken
 •  Regelmatig hoge werkdruk ervaren
 •  Veel in dezelfde houding zitten
 •  Lichamelijk zwaar werk verrichten

Ontspannen, zacht en soepel