Huidtherapeute

Huidtherapeute

Beleza Beauty Care werkt samen met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale werkt met huidtherapeuten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes.

Bij Cosmetique Totale heeft u in sommige gevallen geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kunt u bij ons terecht. (Wist u al dat behandelingen als acne therapie en definitief ontharen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed?)

Veel gestelde vragen

Acne / acne littekens

Acne littekens, rode vlekken of donkere plekken die ontstaan na acne kunnen aangepakt worden met een medische laser. De laser maakt kleine gaatjes in de huid. Deze worden opgevuld met nieuw huisweefsel. Zo worden de littekens opgevuld vanuit de bodem en worden deze minder zichtbaar of verdwijnen helemaal. 

Laseren / ontharen

Met laser ontharen vermindert u de haargroei met 80%, en haren komen zachter en dunner terug. Vrijwel alle lichaamsdelen zoals gezicht, armen, benen, borst, rug en bikinilijn kunnen met laserlicht worden behandeld.

Couperose

Couperose is een rode verkleuring van de huid waarbij fijne adertjes in het gezicht zichtbaar worden. Tijdens het laseren zorgt de warmte van de laser dat de rode vaatjes vernietigd worden. Kleine vaatjes zijn vaak na een behandeling verdwenen. 

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op lichaamsdelen die veelvuldig in de zon komen. Met een behandeling creëert u huidverjonging en  een gladde huid waarbij de vlekken oplichten of zelfs geheel verdwijnen.

Huidverjonging / Rimpelbehandeling

Huidverjonging is snel te creëren met de Power Hyaluronic. Dit zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Herstelt de vochtbalans. Geeft direct een verbetering van rimpels ten gevolge van een te kort aan vocht.

Huidverjonging / Rimpelbehandeling

Huidverjonging is snel te creëren met de Power Hyaluronic. Dit zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Herstelt de vochtbalans. Geeft direct een verbetering van rimpels ten gevolge van een te kort aan vocht.

Littekenbehandeling

Een Littekenbehandeling is erop gericht om het litteken te verwijderen, platter te maken of juist op te vullen. Ook kunnen we het kleurverschil verminderen.  Als gunstig bijeffect kunnen pijn en jeuk verminderen en het litteken kan soepeler worden. Zowel jonge als oude littekens kunnen effectief worden behandeld. 

Kalknagels

Wij maken gebruik van laser en/of licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

De nieuwe minister voor Medische Zorg en Sport wilt dat IPL en laserbehandelingen uitsluitend uitgevoerd worden door medisch specialisten en huidtherapeuten zoals bij Cosmetique Totale.

Al jaren werkt Cosmetique Totale met hbo-geschoolde en geregistreerde huidtherapeuten, om veiligheid en kwaliteit van laserbehandelingen te kunnen waarborgen. Deze professionele werkwijze is niet onopgemerkt gebleven. Ook de politiek bekommert zich over de veiligheid en kwaliteit van laserbehandelingen.

In de brief van minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport) aan de Tweede Kamer,  staat dat IPL en laserbehandelingen uitsluitend uitgevoerd mogen worden door medisch specialisten en huidtherapeuten zoals bij Cosmetique Totale.

De 1ste intake is gratis (t.w.v. € 25,-) maak nu uw gratis intake met afspraak via telefoon, whatsapp of mail

 

ACNE LITTEKENS BEHANDELING

Vanaf € 60,00

De huidtherapeut behandelt lichte tot ernstige acne. Met onze medisch behandelingen kunnen we verschillende soorten acne en acne littekens behandelen. Bij het eerste vrijblijvend consult wordt gekeken welke acne of acne littekens behandeling het beste is voor uw acne probleem.

DEFINITIEF ONTHAREN

Vanaf € 50,00

Er zijn tal van ontharingsbehandelingen maar weinig zijn zo effectief in definitief ontharen als de ELOS methode. De ELOS Methode is in tegenstelling tot laserontharen en IPL-ontharen wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond en grijs haar.

COUPEROSE VERWIJDEREN KAN VEILIG EN EFFECTIEF

Vanaf € 50,00

Het laseren van couperose kan gebruikt worden voor verschillen vaatafwijkingen. Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Er zijn dan ook veel puisten op de huid zichtbaar. Ook kunnen er losse vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn.
Deze worden ook wel spinnetjes ‘spider naevi’ of tele’s ‘teleangiëctastieën’ genoemd.

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN, VEILIG EN EFFECTIEF.

Vanaf € 50,00

Bij Beleza Beauty Care kunt u terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen. De HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn gespecialiseerd in de nieuwste medische technieken. Een behandeling door de huidtherapeute van Cosmetique Totale wordt dan ook veelal door de zorgverzekeraar vergoed.

HOE KOM IK VAN MIJN PIGMENTVLEKKEN AF?

De huidtherapeut bekijkt eerst de pigmentvlekken en kan dan beoordelen welk methode het meest geschikt is voor het verwijderen van pigmentvlekken. Zij werken met hoogwaardig apparatuur en hebben een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Een pigment en/of camouflage behandeling in het gelaat zal daarom doorgaans worden vergoed. Een verwijzing van een dermatoloog of arts is in de meeste gevallen niet nodig.

RESULTATEN PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN.

Vanaf € 100,00

Kleine pigmentplekjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na 1-5 behandelingen ziet u een algehele huidverbetering van 50-75%! Na elke behandeling ziet u het pigment steeds meer vervagen. In het behandelde gebied zullen gesprongen vaatjes tevens verminderen. Grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen.
(Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)
Huidverjonging / Rimpelbehandeling

RIMPELS VERWIJDEREN vanaf € 75,00

Met de jaren eist het natuurlijke huidverouderingsproces zijn tol. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en ontstaan ouderdomsvlekken. Met de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpel behandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien! Ga voor die natuurlijke, jeugdige en stralende huid MET behoud van uw eigen mimiek.

WAT ZIJN LITTEKENS?

Vanaf € 75,00

Littekens zijn een onderdeel van het huidherstel. Hoe dieper of groter de beschadiging is geweest, hoe groter de kans op een litteken. Ook het krabben en pulken aan korstjes kan ervoor zorgen dat erlittekens ontstaan. Een huid kan verschillende littekens aanmaken zoals platte en verheven littekens, maar ook juist putjes en deukjes. Het kan zijn dat een litteken lichter is dan de omliggende huid of juist donkerder. Littekens kunnen een grote invloed hebben op iemands zelfbeeld. Daarnaast kunnen littekens ook pijn- en jeukklachten geven. De behandeling van littekens is erop gericht om het litteken te verwijderen, platter te maken of het litteken juist op te vullen. Ook kan een littekenbehandeling gericht zijn op het verminderen van kleurverschillen, zoals bij hyperpigmentatie en striae. Als gunstig bijeffect kunnen pijn en jeuk verminderen en het litteken kan soepeler worden. Zowel jonge als oude littekens worden effectief behandeld.

STRIAE LITTEKENS VERWIJDEREN

Vanaf € 55,00

Een veelvoorkomende, bijzondere vorm van littekenweefsel is striae. Roodpaarse strepen op plaatsen waar de huid in een korte tijd snel is opgerekt. Mogelijke oorzaken hiervan zijn een groeispurt, zwangerschap en gewichtstoename. Er zijn verschillende technieken voor het behandelen van striae. De eMatrix is een revolutionaire, veilige behandelmethode om striae te verwijderen door het stimuleren van de huidvernieuwing. Het geeft bewezen resultaat. De roodheid van de striae neemt af waardoor de striae minder zichtbaar zijn. Daarnaast ziet de huid er veel vlakker en egaler uit. We kunnen striae op alle lichaamsdelen behandelen; veel voorkomende plekken zijn billen, bovenbenen, borsten en buik.

OPERATIEVE LITTEKENS VERWIJDEREN

Operatiewonden of snijwonden (automutilatie) kunnen flinke littekens achterlaten op de huid waarbij verschillende klachten kunnen ontstaan. De huid kan pijnlijk zijn, er kunnen kleurverschillen zichtbaar zijn en het litteken kan verheven zijn. Daarnaast kunnen littekens op ongunstige plekken zitten of te strak zijn waardoor er bewegingsbeperking ontstaat.

LITTEKENS VAN BRANDWONDEN VERWIJDEREN

Littekens die zijn ontstaan door brandwonden laten vaak een lelijke plek achter. Het huidoppervlak is niet meer egaal, de huid is verkleurd, verkleefd of doet pijn. Brandwond littekens kunnen het zelfbeeld en zelfvertrouwen enorm beïnvloeden. Brandwond littekens kunnen tevens emotioneel zwaar beladen zijn. Ook voor deze littekens is een effectieve behandeling beschikbaar. Zowel jonge als oude brandwondlittekens worden behandeld met de eMatrix methode. Elke behandeling is erop gericht om een nieuwe huidlaag aan te maken zodat het brandwondlitteken gladder, zachter en egaler wordt. Een zichtbare verbetering op de huidstructuur! Ook de pijn en bewegingsbeperking kunnen afnemen.

ACNE LITTEKENS VERWIJDEREN

Vanaf € 35,00

Hoe ernstiger of dieper de acne, hoe groter de kans op acne littekens. Probeer een actieve acne altijd zo snel mogelijk onder controle te krijgen door middel van de juiste behandelingen en juiste thuisverzorging om acne littekens te voorkomen. Afhankelijk van de ernst van de acne littekens, zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals een medische peeling of eMatrix laser behandeling. De behandelingen zijn erop gericht op de acne littekens te verwijderen. De huid wordt zachter, gladder en egaler doordat poriën verfijnen, littekens vervlakken en de kleur van de huid verbetert. Het is mogelijk om zowel jonge als oude acne littekens te verwijderen.

LITTEKENBEHANDELING VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERING

Littekenbehandelingen worden in de meeste gevallen door zorgverzekeraars vergoed. Voor het intakegesprek hebben onze huidtherapeuten in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig omdat zij Direct Toegankelijk zijn. Tijdens het intakegesprek kijkt de huidtherapeut voor welke behandeling u in aanmerking komt, zij stelt samen met u het behandelplan op en voert de behandelingen uit. Komt u in aanmerking voor vergoeding? Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In uw zorgverzekeringspolis kunt u zien of en in welke mate u een behandeling vergoed krijgt.
Na de behandeling krijgt u direct de factuur opgestuurd om in te dienen bij uw zorgverzekeraar. Vervolgens krijgt u de vergoeding waarop u recht heeft op uw rekening teruggestort van uw zorgverzekeraar.

SCHIMMELNAGELS LASERBEHANDELING

Vanaf € 65,00

De termen “kalknagels” en “schimmelnagels” worden in de volksmond door elkaar gebruikt. Vaak gaat het toch echt om schimmelnagels. Dit zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat.

HOE WERKT EEN SCHIMMELNAGEL/KALKNAGEL LASERBEHANDELING?

De elos maakt gebruik van IPL-licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG OM KALKNAGELS TE VERWIJDEREN?

Er zijn minimaal drie behandelingen nodig. Als de schimmel hardnekkig vastzit en/of alle nagels (in ernstige mate) aangedaan zijn, is het mogelijk dat er meer behandelingen nodig zijn. Omdat het zeker een paar maanden duurt voordat er een gezonde nagel terug groeit, is de afspraak voor de nacontrole na ongeveer een half jaar.

 

Verlangt u ook naar een perfect gladde huid?