Nieuwsbrief Maart 2015

nieuwsbrief-feb1

Laser ontharen

Actie: E-Matrix behandeling voor gezicht en hals met 25% korting

Nu is de tijd voor lasertherapie! Maak een afspraak bij schoonheidssalon Beleza Beauty Care voor 17 februari of 24 maart: U kunt telefonisch contact opnemen met: 070 – 394 20 07 of een e-mail sturen naar: info@beleza-beauty-care.nl

Normale prijs: €395,-
*Actie prijs met 25% korting

Lees meer informatie

Fillers en Botox

De cosmetische arts David Mosmuller is gespecialiseerd in Botox en Fillers. Drs. David Mosmuller staat voor een rustig en uitgebreid consult, waar de wensen van de client, behandelmogelijkheden en korte/lange termijn hoog in het vaandel staan. Wilt u meer weten belt u dan voor een afspraak. Meer info klik hier.

Laseren

Heeft u last van een huidprobleem en bent u benieuwd of dit met lasertherapie kan verbeteren? Neem dan contact met ons op en maak snel een afspraak. De huidtherapeute is in de salon op 24 maart vanaf 10.00 uur t/m 19.30 uur aanwezig. Meer info klik hier.

Nieuwe producten in de salon:

De Power Hyaluronic cooling eye contour & eyelashes gel verzacht de rimpeltjes rond de oogleden en zorgt voor een afname van donkere kringen, het liften van de oogleden, vermindert zwellingen, verstevigt wimpers en geeft een gevoel van welzijn door het koelende effect. Onmiddellijk resultaat en tevens te bestellen in onze vernieuwde webwinkel.

Product

Prijs: € 39,60

Retinol (Vitamine A)

Verjongende werking op rimpels en vlekken. Na 20 jaar studie wat retinol doet met onze huid, heeft Skeyndor een nieuwe crème en een behandeling voor het gezicht ontwikkeld, de POWER RETINOL. Deze producten bevatten actieve ingrediënten zoals pure retinol, soja en calendula en heeft (hebben) als doel, lijntjes en rimpels, pigmentvlekjes en littekentjes te verminderen en de huid een jonger aanzien te geven. Gebruik: 1x per dag na de reiniging aanbrengen over het hele gezicht. Deze luchtige, niet vette crème is geschikt voor elke huidtype.


Prijs: crème € 67,00, serum € 75,00 Aanbieding: normaal € 68,00 nu ter kennismaking € 58,00 Retinol behandeling (60 min) Reinigen, huidanalyse, peeling, gezichtsmassage met retinol crème, speciaal Retinol mask, dag- of nachtverzorging.

Direct bestellen, klik hier.

Nieuwe webwinkel Beleza Beauty Care webwinkel is online Kortingscode voor alle producten: Bezoek de webwinkel

Laser Ontharen aanbieding

Permanente make-up

Bent u ‘s morgens gehaast, bent u niet zo handig met een eyeliner op te brengen of verdwijnt de kleur/haartjes snel van uw wenkbrauwen? Vanaf nu is dat verleden tijd. De haartjestechniek wordt gebruikt voor de wenkbrauwen. De specialiste voor het aanbrengen van Permanente make-up is 18 maart aanwezig in de salon vanaf 15.30 uur.

Gezichtsbehandeling Luxe

Gezichtbehandeling luxe (90 min)

Deze zeer uitgebreide gezichtbehandeling genereert celvernieuwing- en herstel, en zorgt voor vochtbehoud. Lees meer

Nieuwe Webwinkel

Nieuwe webwinkel

NIEUW: Beleza Beauty Care webwinkel is online! Bezoek de webwinkel