Nieuwsbrief Februari 2015

nieuwsbrief-feb1

(VOOR DE NIEUWE NIEUWSBRIEF 2015: KORTINGSCODE, WEBWINKEL PROMO, LASER ONTHAREN MEDI SKIN CARE, SCHOONHEIDSBEHANDELING, PERMANENTE MAKE UP + HEADER EN 3 KLEINE AFBEELDINGEN EN 1 GROTE MET BEAUTY GEHEIMEN ALS VOORBEELD)

Beste Klant,

Het is nu ook mogelijk om ’s avonds uw voeten te laten verzorgen door de pedicure Ida. Dit kan op maandag en woensdagavond vanaf 17.00 uur t/m 20.00 uur.

Behandelingen o.a.: Cosmetische voetverzorging, pedicure standaard, voetmassage + onderbenen, french pedicure en lakken.

Op dinsdag en woensdag vanaf 10.00 uur – 15.00 uur zorgt Tineke v.d. Pol dat uw voeten verzorgt worden. OP 9 april hebben wij in de salon de visagiste van PUPA. Zij maakt u geheel kosteloos op om u zo kennis te laten maken met het fantastische Italiaanse make-up merk PUPA. Vind u het leuk om uw vriendin, schoonmoeder, moeder, schoondochter, etc mee te nemen geeft u haar dan ook op en komt u dan gezellig samen.

Heeft u interesse maakt u dan een afspraak voor deze dag. tel.nr 070-3942007

De zon gaat weer schijnen, de vakantie word gepland en onze huid moeten we goed gaan beschermen. Binnenkort bij ons te koop in de salon twee nieuwe zonneproducten:

Actinica lotion is een Medisch hulpmiddel bedoeld voor de preventie tegen bepaalde vormen van niet-melanome huidkanker bij risicopatiënten (immunosuppressie) en bij lichtdermatose. verkoopprijs: € 19,95

Daylong Ultra 25, 30 en 50 SPF is een liposomale lotion, ontwikkeld om maar één keer per dag te hoeven smeren. De UV filters zijn opgesloten in holle vetbolletjes (liposomen) die sneller en dieper in de huid dringen. De UV filters worden hier vrijgelaten waardoor ze langdurig de huid beschermen. Er blijft geen vettig laagje achter op de huid. verkoopprijs vanaf € 15,25.

Aanbieding: SKIN REPAIR CREAM en SKIN REPAIR FACTOR

met Coenzyme Q-10 zijn producten met een sterke anti-oxidante werking en bevatten hydraterende bestandsdelen. Dankzij de chrono geprogrammeerde werking (werking tot 24H na gebruik) herstelt het beschadigingen aan de huid door zon, vrije radicalen, vervuiling en stress. Waarde set: € 92,43 NU VOOR € 52,50

Permanente Make Up: Het perfecte accent op uw natuurlijk schoonheid. Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien en weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.

Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up voor u de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit. Permanente make-up kan worden toegepast op wenkbrauwen of oogleden. Om deze te accentueren en/of te corrigeren. Het is geen overbodige luxe, permanente make-up biedt je veel comfort en wordt door veel mensen als onmisbaar beschouwd! Permanente make-up wordt gezet door Felisitie. Zij heeft veel ervaring en haar opleiding gevolgd bij de Academie voor Permanente make-up.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons bellen: 070-3942007 of e-mailen: info@beleza-beauty-care.nl

www.beleza-beauty-care.nl

Aanbiedingen:

Nieuw: Beleza webwinkel

Nieuw: Beleza webwinkel

Permanente make up

Permanente make up

Laser ontharen

Laser ontharen