Skeyndor Power Oxygen gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling (60 minuten) – € 79

Deze krachtige nieuwe lijn pakt de twee grootste vijanden van jouw huid tegelijk aan:

  1. Gebrek aan zuurstof
  2. Verontreiniging door vervuilde lucht

Voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de verstikte en gestreste huid. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid van zuurstof te voorzien én bescherming Vervuiling is tegenwoordig zo ernstig, dat het onze huid ontzettend beïnvloed.

Kleine deeltjes nestelen zich in onze huid en tasten onze cellen aan. Met de Power Oxygen kunnen wij onze huid hier tegen beschermen. De lijn bestaat uit een serum en een crème/emulsie. Met het serum beschermen we ons tegen vervuiling en ontgiften we tegelijkertijd onze huid. Door de toegevoegde antioxidanten krijgt iedere huid weer een gezonde gloed. De crème/emulsie hydrateert de huid en werkt samen met zuurstof om te kalmeren en te verfrissen.

Schoonheidssalon Beleza Beauty Care in 2018!

Beleza Beauty Care
Beleza Beauty care is een schoonheidssalon voor totale uiterlijke verzorging, de salon bestaat sinds 2006. De eigenaresse van de schoonheidssalon is Rita. Door middel van cursussen, opleidingen etc. zorgt zij ervoor, altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging.

Impressie Salon

Bekijk de impressie foto’s van de salon onderaan dit bericht. Beleza Beauty Care is gevestigd: Ocarinalaan 148a, FLAT IV 2287RE Rijswijk U loopt de parkeerplaats op, links rode garagedeur met wit bord 148a schoonheidssalon Beleza Beauty Care. De fiets kunt u in de fietsenstalling plaatsen, is overdekt.

Beauty tips oktober

Heb jij brandende vragen over jouw huid(probleem)? Of wil je graag weten op welke manier je jouw huid veilig en effectief kan verbeteren? De huidtherapeut beantwoordt ook deze week weer de 8 meest voorkomende vragen in het beauty en lifestyle programma Mijn lichaam, mijn zorg.

Goed Nieuws voor Laserbehandelingen

Laserbehandelingen
Tot op heden mocht iedereen Licht- en laserapparatuur hanteren. Met soms voor de klanten grote gevolgen. Minister Schippers heeft sinds 21 maart 2016 een wetsvoorstel ingediend bij de tweede kamer. In dit wetsvoorstel staat dat alleen artsen EN huidtherapeuten nog met laser en ipl mogen werken. Hierdoor zijn de huidtherapeuten van Cosmetique Totale bevoegd en gespecialiseerd om laser behandeling uit te voeren. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van .

Nieuwsbrief Juli 2015

Pedicure Pedicure Martie Eckhardt gaat ons versterken als pedicure. Zij werkt op maandagmiddag/avond vanaf 15.00 uur t/m 20.00 uur en op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur t/m 17.00 uur. Martie werkt al enige tijd als pedicure en kijkt er naar uit om uw voeten te mogen verzorgen. Zomeraanbieding Zomeraanbieding Skeyndor Power Retinol Intensive Repairing Cream i.p.v. €67,00 nu voor €49,50 in de maanden juli/augustus. Speciaal voor de mooie zomer maanden een heerlijk luxe Skeyndor schoonheidsbehandeling .

Professioneel Ontharen

Ontharen
Bij veel mensen, zowel de man als de vrouw, is ongewenste haargroei een bekend probleem. Er zijn verschillende indicaties voor permanent ontharen: – Hirsutisme – Hypertrichose – Follikelitis – Ongewenst haar na huidtransplantatie – Cosmetisch ontharen Behandelmethode De methode die gebruikt wordt voor het ontharen is sterk afhankelijk van het type haar en huid. Het pigment van het haarzakje absorbeert het licht van de laser. Het haarzakje wordt sterk verhit en zodoende vernietigd. Het .