Gezichtsbehandelingen

 

Alle gezichtsbehandelingen worden na een huidanalyse afgestemd op uw huidtype en bepaald welke producten er gebruikt gaan worden. Wanneer u ook wilt laten harsen van bijv. bovenlip, kin of het hele gezicht, of wimpers/wenkbrauwen laten verven geeft u dat dan door bij het afspreken, dan kunnen wij rekening houden met het inboeken van de tijd.

Uitgelichte Behandelingen

Kijk voor alle behandelingen en een compleet overzicht in de prijslijst:

 

SKEYNDOR Summer Treatment

SKEYNDOR Summer Treatment (60 min) – € 53,00 Boek nu een ontspannen SKEYENDOR Summer Treatment in onze salon

SKEYNDOR gezichtsbehandeling

Power Oxygen gezichtsbehandeling (60 min) – € 79,00 Voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de verstikte en gestreste huid. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid van zuurstof te voorzien én bescherming Vervuiling is tegenwoordig zo ernstig, dat het onze huid ontzettend beïnvloed.

Timeless Prodigy Behandeling (90 min) – € 150,00 Timeless Prodigy een bijzondere behandeling bestaat uit: een ontspanningsmassage, D-tox champagne jelly, 5 groeifactoren die regenerend en huidverfijnend werken, Damascus roos concentraat, 3D Collageen masker voor hals & gelaat, intensief multivitaminecomplex en als afsluiter een ultieme crème vervaardigd uit een delicaat extract van witte truffel, die meer dan 40.000 antiverouderingsgenen kan activeren.

Overige SKEYNDOR behandelingen

Reinigende behandeling (60 min) – € 53,00 Reiniging – peeling – epileren- oneffenheden verwijderen – massage van nek, gezicht en decolleté – masker – dag/nachtcrème.

Gezichtsbehandeling luxe (90 min) – € 70,00 Deze zeer uitgebreide gezicht behandeling genereert cel vernieuwing- en herstel, en zorgt voor vochtbehoud. Deze behandeling biedt optimale ontspanning en verzorging en is geschikt voor alle huidtypen.

Gezichtsbehandeling speciaal (75 min) – € 60,00 Herstellende en weerstand versterkende behandeling bij een vochtarme huid. Door de vochtbalans te optimaliseren en de huidfuncties te herstellen krijgt de huid haar natuurlijke weerstand weer terug. Het direct herstellende effect maakt de huid weer soepel en comfortabel.

Gezichtsbehandeling voor de heren (60 min) – € 55,00 Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid of op het herstel van de juiste huidbalans.

Jeugdbehandeling t/m 18 jaar (60 min) – €39,25

Meso Infusion behandeling

 

Informeer naar de MESO kuur mogelijkheden

 

DERMA PEEL PRO   Daarna met het apparaat “Meso Infusion” wordt er een geconcentreerde oplossing ingesluisd. Stimuleert de vernieuwing van de opperhuid tot in de diepte en maakt dat de vernieuwde huid zichtbaar wordt.

Global lift prof. Behandeling (75 min) (met de Meso Infusion) – € 85,00 Behandeling voor de rijpere huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Power Hyaluronic (60 min) – € 82,00 Voor een optimale hydratatie van de huid. Herstelt de vochtbalans. Geeft direct een verbetering van rimpels ten gevolge van een te kort aan vocht.

Power C + Brightening antioxidant prof. Behandeling (60 min) – € 69,50 Vitamine C is een krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidtint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Derma Peel Pro (60 min) (Ultra sound apparatuur en Meso Infusion) – € 89,00 Een intense dieptereiniging voor een mooie gladde en vlekkeloze huid. Deze behandeling is geschikt een vroegtijdige verouderde huid, een huid met onzuiverheden, pigmentvlekken, sporen van acne, een vale teint, micro-littekens, fijne expressielijntjes en voor een huid die een oppepper nodig heeft.

Informeer naar de Derma Peel kuur mogelijkheden

Power Hyaluronic eyes & Lashes – € 40,00 Een geweldige en ontspannende oogbehandeling, verzacht de rimpeltjes rond de oogleden en zorgt voor een afname van donkere kringen, het liften van de oogleden, vermindert zwellingen, verstevigt wimpers.

Intensieve Power Retinol behandeling met drievoudige werking (60 min) – € 76,00 Retinol (vitamine A) is één van de krachtigste ingrediënten tegen verouderingsverschijnselen. Met een maximale concentratie aan Retinol heeft deze behandeling een geweldige verjongende werking. Stimuleert de vernieuwing van de huid.

Microdermabrasie – € 69,00 Bij microdermabrasie wordt een fijne straal steriele microkristallen doormiddel van vacuüm langs de huid gezogen. Hierdoor wordt nauwkeurig een oppervlakkig huidlaagje verwijderd. De huid wordt hierdoor aangezet nieuwe huidcellen aan te maken.

PBSerum

PBSerum Cosmeceuticals (60 min) – € 79,00 Doordat de Cosmeceuticals producten gemaakt zijn met biologische ingrediënten, zullen de producten ook medische voordelen tot resultaat hebben. Zo zullen de producten in staat zijn de huid op langere termijn te blijven beïnvloeden. Maar ook dragen ze bij aan vernieuwing van de huidcellen. Ook worden de producten tot diep in de huid opgenomen. Hierdoor is het resultaat veel krachtiger en langduriger, maar is er ook meer effect na een behandeling.

Kijk voor alle behandelingen en een compleet overzicht in de prijslijst:

Behandelingen met Apparatuur

Skeyndor Skin Analyser

Wat doet de Skin Analyser precies? Deze analyser geeft inzicht in je huid, geeft aandachtspunten weer en is leidend voor een optimaal behandel–en product advies. We kunnen altijd terugkijken om te vergelijken met eerdere analyses! Kortom: meten = weten!

 

 

 

 

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie wordt een fijne straal steriele microkristallen doormiddel van vacuüm langs de huid gezogen. Hierdoor wordt nauwkeurig een oppervlakkig huidlaagje verwijderd. De huid wordt hierdoor aangezet nieuwe huidcellen aan te maken. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, van de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden gezogen, en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling.

Toepassing Deze methode kan toegepast worden op elk gebied van het lichaam. Het gedeelte van de huid waar behandeld wordt, mag enkele weken na de behandeling niet blootgesteld worden aan zon of zonnebank. Gebruik na de behandeling een zonnebrandcrème vanaf factor 30. Microdermabrasie kan worden ingezet als oppervlakkige peeling bij een vermoeide, vlekkerige, matte of verouderde huid. Afhankelijk van de indicatie kan er ook op een ander behandelniveau worden gewerkt, waardoor microdermabrasie ook uitermate geschikt is voor oppervlakkige acné littekens.

Wat kunt u verwachten? Afhankelijk van de indicatie en het verwachtingspatroon zijn er doorgaans meer behandelingen nodig. Voor een intensieve peeling kan het resultaat na een of twee behandelingen al bereikt zijn. Bij een dikke verouderde huid en/ of acné littekens kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Het aantal behandelingen hangt tevens af van uw wensen en huidkwaliteit. Na de behandeling kunt u een gevoel van aanhoudende warmte en enige roodheid ervaren van het behandelde gebied. Bij grote en diepe littekens of veel pigmentverkleuringen kan eenfractionele laserbehandeling worden uitgevoerd door de huidtherapeute.

Meso Infusion

Pak de tijd en draai ’m terug… De Meso Infusion wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid. De Meso Infusion techniek is bekroond met de nobelprijs voor de scheikunde. Dankzij de combinatie van innovatieve producten en de Meso Infusion by Skeyndor bereiken wij zonder gebruik van naalden, resultaten die u versteld doen staan.


Mesofiller

Mesofiller Een behandeling waarbij met behulp van Meso infusion rimpels en expressielijntjes worden verzacht en de stevigheid van de huid wordt vergroot. De huid krijgt weer volume, veerkracht en stevigheid terug. De huid is egaler en lijntjes en rimpels zijn opgevuld. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht, hals en decolleté. – €95,00


Mesolift

Mesolift Een behandeling waarbij met behulp van Meso infusion een meervoudig liftend effect wordt gecreëerd. De lifting vindt plaats op verschillende huidniveaus en zorgt zichtbaar voor effectieve en langdurig strakkere huid van gelaat en hals. – €95,00


Mesobright Vitamine C

Mesobright Vitamine C Een behandeling waarbij met behulp van Meso infusion pigment verstoringen en de helderheid van de huid behandeld worden. De actieve bestanddelen maken de teint helder, de huid egaler en aanwezige pigmentvlekken minder zichtbaar. De huid ziet er fris, helder en egaal uit.De actieve bestanddelen stimuleren het collageen, activeert de natuurijke bescherming en verstevigt de huid. Gaat u bijv. een lange vlucht maken of bent u stewardess dan is deze behandeling daar zeer geschikt voor. Maar ook o.a. voor een vermoeide huid, rokershuid of na een periode waarna uw huid een oppepper nodig heeft. – €95,00

Contra-indicaties • Zwanger • Epilepsie • Pacemaker • Metalen platen/pinnen

De Prijslijst

Derma Peel

DERMA PEEL PRO

DE NIEUWSTE GENERATIE COSMECEUTISCHE PEELING DIE ONMIDDELLIJK INWERKT OP DE IMPERFECTIES VAN DE HUID.

Timeless Peel (rimpelbestrijdende behandeling) en 

Brightening Peel (behandeling voor vermindering van huidvlekken)

Deze professionele behandeling werd ontworpen om het aanzien van het gelaat te vernieuwen en de huid zachter en egaler te maken. De doeltreffendheid is gebaseerd op een combinatie van 5 peeling-technieken in één sessie:

  • Fysieke peeling (micro diamantendeeltjes) • Ultrasone microdermabrasie (geluidsgolven) • Chemische peeling • Enzyme peeling (verweken van de huid) • Biologische lysing (tot in de basaalcellenlaag, onderste, levende laag van de opperhuid, waarin nieuwe cellen worden gevormd door celdeling).

Derma Peel PRO wordt aanbevolen bij de behandeling van pigmentvlekken, fijne expressielijntjes. De huid ziet er vanaf de eerste behandeling egaler en helder uit.

Derma Peel PRO werkwijze De huid wordt gereinigd met een Cleanser.

De fysieke peeling wordt toegepast met apparatuur “ultrasonic”. Deze techniek combineert mechanische en electrische trillingen met een frequentie van 25000 trillingen per seconde. Doordat de ultrasone geluid in de huid doordringt wordt de huid diepgaand gereinigd en gemasseerd. Cellen in diepgelegen huidlagen worden krachtig gestimuleerd.

Een spray wordt daarna gebruikt die de tolerantie van de huid verhoogt, met kalmerende stoffen die roodheid tegengaan.

Geconcentreerde oplossing van AHA (versnelt de vernieuwing van de externe huidlaag en verbetert het microreliëf van de opperhuid) en enzymen (keratine afbreken, waardoor de buitenste huidlaag wordt verdund).

Daarna met het apparaat “Meso Insufion” wordt er een geconcentreerde oplossing ingesluisd. Stimuleert de vernieuwing van de opperhuid tot in de diepte en maakt dat de vernieuwde huid zichtbaar wordt.

De behandeling wordt afgesloten met een neutraliserend masker.

Kosten: € 75,00 per behandeling (60 min). Deze behandeling kunt u ook in een kuur doen van 1 x in de 2 weken.

 

Gezichtsbehandeling Power Hyaluronic

De vochtbalans van de huid Brengt de natuurlijke waterbalans van de huid in balans voor een optimale hydratatie. Voor elke leeftijd man of vrouw. Na de behandeling ziet uw huid er beter gehydrateerd uit, onmiddellijk  vochtaanvullend gevoel, comfortabel gevoel, verbetering van rimpels tengevolge van vocht te kort en de huid is zachter. Langdurig resultaat wanneer u ook de producten voor thuis er bij gebruikt.

Gezichtsbehandeling Global Lift Professionele behandeling (75 min.) (Met de MESO infusion) – €85,00

Behandeling voor de rijpere huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.