E-Matrix laserbehandeling voor gezicht & hals met 25% korting

Actie: E-Matrix behandeling voor gezicht en hals met 25% korting Nu is de tijd voor lasertherapie! Maak een afspraak bij schoonheidssalon Beleza Beauty Care: U kunt telefonisch contact opnemen met: 070-3942007 of een e-mail sturen.

Normale prijs: €500,- * Actie prijs met 25% korting: €375,-

E-Matrix Is de nieuwe generatie op het gebied van laserbehandelingen en is dé methode om effectief rimpels te behandelen en littekens te doen vervagen. Er worden nieuwe cellen geproduceerd en de aanmaak van collageen draagt bij tot een gladdere en elastische huid met een betere huidstructuur. De behandeling wordt ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar ontsiert: rimpels, huidverzakking, littekens, acnélittekens, bruine en rood/roze kleurverschillen, zonbeschadiging en huidoneffenheden zoals grove poriën. Heeft u hangende oogleden, een minder zichtbare kaaklijn dan is de eMatrix ook daar zeer geschikt voor. Hoe werkt het? eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstel proces van binnenuit creëert een nieuwe huidlaag. Dit wordt ” Sublative Rejuvination” genoemd. Omdat de eMatrix op basis van radiogolven werkt is deze laser geschikt voor alle huidtypen, dus ook de donkere huid. Omdat we hier niet spreken van een laser behandeling kan een E-Matrix behandeling ook in de zomer plaatsvinden.

Wanneer zie ik resultaat? Er worden minimaal 3 behandelingen geadviseerd met een interval van 6 weken. Echter blijft het aantal behandelingen altijd afhangen van de conditie van de huid, de indicatie waar men voor wordt behandeld en de gewenste intensiteit van de behandeling. U ziet al vrij snel resultaat. De huid verstevigd en dat voelt u. De rimpeltjes/rimpels vullen zich op al na 1 behandeling.

Nabehandeling voor thuis: U mag uw ogen en hals koelen met koelblokken of ingevroren doperwtjes kunt u ook daarvoor gebruiken. De dag na de behandeling mag u een foundation gebruiken. Wij raden u aan om voor thuisgebruik de “hydration gel “ te gebruiken. Deze werkt verkoelend en hydraterend. U kunt deze hydration gel bij ons in de salon na de behandeling kopen.

Doet de behandeling pijn? De warmte die de eMatrix veroorzaakt is niet pijnlijk, uw huid hoeft niet te worden verdoofd. Wel kan de puls enig sinds gevoelig zijn maar men kan het goed verdragen. Na de behandeling is de pijn geheel weg, de huid voelt aan alsof u te lang in de zon gelegen heeft. Ook dit gevoel verdwijnt binnen 2 uur. Wel moet u rekening houden dat gedurende 4 tot 5 dagen kleine korstjes kunnen ontstaan die gemakkelijk wegvallen!